| DIENSTVERLENING

Levering
Terramixx is een bulkproduct en wordt niet geleverd in stukgoedverpakkingen. U kunt de Terramixx producten afhalen op het depot te Ammerzoden of door ons op uw project laten leveren. Het verzorgingsgebied van Terramixx is heel Nederland maar het zwaartepunt ligt in midden en zuid Nederland  Doorgaans wordt het transport uitgevoerd door middel van kipopleggers, in overleg is het ook mogelijk om door middel van een ander type vrachtauto te leveren.

Verwerking
Terramixx houdt zich bezig met het samenstellen van bodemverbeteraars en het transport naar locatie. Verwerking van de Terramixx producten geschied doorgaans door de afnemer. Indien gewenst kan Terramixx de producten ook voor u verwerken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij zijn u graag van dienst.

Kwaliteit
Terramixx laat regelmatig haar producten analyseren, om zeker te zijn dat de kwaliteit en samenstelling van de producten voldoen aan de eisen. Wij volgen nauwlettend de ontwikkelingen op de markt en zijn constant op zoek naar de meest ideale samenstelling van de Terramixx producten. De Terramixx producten worden geproduceerd en verkocht door Zagron grondbank en bouwstoffen. Zagron is BRL9335 en BRL9341 gecertificeerd voor het produceren van bodemverbeteraars en daktuinsubstraten.

Het Besluit bodemkwaliteit stelt voorwaarden aan het toepassen van grond op of in de bodem. Meer hierover vindt u op het Meldpunt Bodemkwaliteit. In principe moet grond met een in een toepassing van meer als 50m3 gemeld worden door de toepassen / verwerker. Voor aanvang levering zouden we graag het meldingsnummer ontvangen zodat deze op de leverbonnen vermeld kan worden. Indien u het lastig vindt om een melding te doen kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

 


Terramixx producten worden geproduceerd door